Garabandal stále aktuálny - Znamenia doby - Synoda - Schizma - vojna - varovanie

26.09.2014 20:26

9dvojstlp

Pred varovaním z Garabandalu sa má konať dôležitá synoda. Potvrdzuje to teraz aj matka Mária de las Nieves Garcia, ktorá bola predstavenou Vyššej školy v Burgose, kde Conchita študovala v rokoch 1966 až 1967.

9dvojstlpl

Garabandal je v prvom o Najsvätejšej Eucharistii, a ak bola predpovedaná dôležitá synoda hlavnej vizionárke v Garabandale ako znamenie pred varovaním, nebude prekvapovať, že táto synoda by sa tiež mohla týkať Eucharistie. Panna Mária o nej hovorila ako o synode, ktorá by mohla spôsobiť schizmu.

Mary Loli povedala, že krátko pred Varovaním sa bude konať pozoruhodná synoda. Inokedy zasa povedala kňazovi, že sa to stane v párny rok. Hovorí sa, že zázrak sa udeje vo veľkonočnom období.

Ak Panna Mária označila synodu pred varovaním, musel byť na to dobrý dôvod. Pred predpovedanými udalosťami má byť tiež schizma, cesta pápeža do Moskvy, ako aj invázia (alebo vojna) v ktorej komunizmus zohrá veľkú úlohu, čo spôsobí nové prenasledovanie Cirkvi. Dokonca aj pápež sa bude musieť skrývať ako každý iný veriaci. Teda znamenia pred varovaním sú:

  1. Synoda  2. Schizma  3. Vojna s inváziou a prenasledovanie.   4.  Pápež v Moskve  5. Varovanie

Obr.  Panna Mária škaupliarska ,   Miesto zjavení v Garabandale obohnali ochrannou ohradou.  Že by sa  sa niečo malo udiať?